Join our team

Financieel Administratief Medewerker

(a.k.a. Admin Ninja)

Over deze rol

Op een afdeling waar het soms enorm chaotisch kan zijn, voel jij je als een vis in het water. Je laat je niet van de wijs brengen door ad hoc werkzaamheden welke bij een financiële afdeling horen en draagt graag actief bij aan het structuren van de werkzaamheden.

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het inboeken en betalen van de inkoopfacturen, het verzenden van de verkoopfacturen, je houdt de kas-en bankboekingen bij en je verwerkt de declaraties. Je ondersteunt het Finance team bij de maand- en kwartaalafsluiting.

Je hebt een scherp oog voor cijfers en je bent nauwkeurig van aard. Belangrijke documenten en stukken zijn bij jou in goede handen: een goed bijgehouden archief is voor jou vanzelfsprekend. Je bent een goede gesprekspartner voor onze debiteuren en crediteuren. Dit kan zowel per mail of telefoon. Je bent klantvriendelijk, servicegericht en spreekt een goed woordje Engels. Heb je ervaring met het programma Blue 10 (of een ander systeem voor het inlezen en accorderen van inkoopfacturen) en/of Afas Online? Dan is dat mooi meegenomen. Belangrijker vinden wij het dat je het snel eigen kunt maken.

Naast je Finance werkzaamheden draag je ook bij aan de sfeer op ons kantoor. We zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt om andere collega’s te ondersteunen. Je zorgt er voor dat de voorraad van alle kantoorbenodigdheden op orde is en je maakt het rooster voor onze Tasty Tuesday (onze gezamenlijke lunch op de dinsdag). Andere taken zijn in overleg, we denken graag met jou mee om een tof takenpakket samen te stellen.

Heb jij zin in deze uitdaging, ervaring met Finance werkzaam heden en wil je werken voor een tof merk? Heb je een analytisch vermogen, krijg je een kick van de processen verbeteren en neem je initiatief? Dan maken we graag snel kennis met je.

Alles op een rij:

 • Een leuke Finance functie met aanvullende office taken
 • Veel contact met debiteuren en crediteuren
 • Je krijgt energie van het ondersteunen van je collega’s
 • Voor deze functie denken wij dat je met een mbo diploma op zak, de juiste papieren hebt
 • Het liefst heb je al ervaring met Finance werkzaamheden, maar we leren je heel graag de kneepjes van het vak
 • Minimaal 28 uur per week beschikbaar, fulltime is bespreekbaar

Wat kun je verwachten?

Je komt in een warm bad vol met gezellige collega’s. Maar uiteraard is er meer:

 • Een salaris, afhankelijk van je ervaring van minimaal EUR 2.400 per maand op basis van fulltime. Heb je veel ervaring, dan is er ruimte tot ongeveer EUR 3.400 per maand
 • 25 vakantiedagen op basis van fulltime
 • Een goede pensioenregeling (conform CAO Horeca)
 • Een leuke, informele en hardwerkende cultuur waar iedereen, van de CEO tot de meest jonge teamleden, regelmatig samenwerkt
 • Last but not least: je krijgt korting in al onze restaurants (zodat je al je vrienden jaloers kunt maken)

Over ons

Bij The Avocado Show draait alles om good vibes en onze signature, “Pretty Healthy Food”. Oftewel; spectaculair vormgegeven gerechten die naast heerlijk ook eerlijk zijn. Elke creatie wordt bij ons vol liefde bereid met gecertificeerde en duurzaam geteelde avocado’s. Dat doen we nu vanuit onze restaurants in Amsterdam, Brussel, Londen, Madrid, Stuttgart en Parijs. Maar ons doel is om Avocado-lovers in andere coole steden over de hele wereld te kunnen bedienen. Ons knusse team van ongeveer 15 mensen werkt deels vanaf ons hoofdkantoor in hartje centrum van Amsterdam (Keizersgracht) en deels vanuit huis.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze Talent Acquisition adviseur, Erik Molendijk, via +31 6 189 123 09.

Gelieve rechtstreeks te solliciteren via deze link

Is it you we're looking for?

Get in touch by filling out the form below. We'll have a look and get back to you when we have an opportunity that fits your profile.

Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you for your interest, we've received your information.
Oops, something went wrong! Try again.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you for your interest, we've received your information.
Oops, something went wrong! Try again.